Plåt är ett starkt material och för att kunna forma det krävs speciella metoder för att materialets styrka ska bevaras. En huvudsaklig metod som vi använder vid formgivning av plåtdetaljer är kantpressning. En teknik som är särskilt utformad för lättare metaller.

Kantpressningen är en av de mest flexibla metoderna att bruka inom dagens industri när det gäller böjning av plåt. Då kantpressningen har anpassats väl till plåtdetaljer av tunnare slag (tunnplåt) kan man utnyttja dess böjliga design till fullo.

På BK Produkter i Stockholm har vår personal hög teknisk kunskap inom kantpressning och vi kan delta i projektets tidiga stadie för att säkerställa produktionsanpassningar- från prototyp till produktion.

Vi utför kantpressning i Stockholm & Mälardalen

Regelbundet investerar vi inom BK Produkter i verksamheten för ökad kvalitet på våra produkter, samt för kortare leveranstider. Med en komplett maskinpark utför vi kantpressning även för kunder i Stockholm och Mälardalen. Vi tillverkar såväl enkla som komplexa plåtprodukter. Har ditt företag behov av tillverkning och/eller kantpressning av plåt? Tveka inte att höra av er!

I vårt arbetslag strävar vi ständigt efter att leverera stilrena och hållbara resultat. Vår ambition är att förbättra och optimera vår kapacitet, organisation samt våra kundkontakter.

För vidare information angående vårt utförande av kantpressning i just Mälardalen och Stockholmsområdet tar du enkelt kontakt med oss via telefon eller email så återkopplar vi så snart som möjligt.

Välkommen till BK Produkter!