BK Produkter är en väletablerad legotillverkare av tunnplåtsbearbetning, skärande bearbetning och systemmontering. Som erfaren aktör inom laserskärning av plåt har vi en komplett maskinpark som erbjuder den kapacitet och flexibilitet som vanligtvis efterfrågas av våra kunder.

Fördelar med laserskärning av plåt

För framtagning av plåtkomponenter och prototyper är laserskärning mycket effektivt. Den skärande bearbetningen sker då med en tunn laserstråle som gör ett fint och exakt snitt i metallen.

Läs mer om fördelarna med laserskärning av plåt:

  • Snabb produktion: Inga färdiga verktyg behövs – inställningen görs i maskinen och arbetet utförs snabbt
  • Resultatet blir exakt, med knivskarpa linjer (slipning behövs oftast inte)
  • Ekonomiskt: utan speciella verktyg och lite materialspill sänks tillverkningskostnaden
  • Fungerar bra för både tunna och tjockare material

Laserskärning av plåt erbjuder nästintill gränslös utformning av skärbanor, vilket ger kundanpassade plåtkomponenter och produkter.

Tillverkning av laserskurna plåtdetaljer hos BK Produkter

Behöver du tillverka laserskurna plåtdetaljer? Läs mer om varför du bör anlita oss på BK Produkter:

  • Vi hjälper dig hela vägen – från prototyp till färdig produkt (serieproduktion)
  • Vi har en modern och kraftfull maskinpark som ger en flexibel, effektiv, prisvärd och framförallt högkvalitativ tillverkning av laserskurna plåtprodukter.
  • Vi har stor kompetens inom laserskärning och kan bistå med kunskap om hur själva tillverkningsprocessen bör utformas för att kunna säkerställa en snabb och effektiv produktion. Detta samtidigt som man bibehåller kvaliteten.
  • Vi investerar kontinuerligt i verksamheten för att förbättra kvaliteten på våra produkter och för att kunna erbjuda kortare leveranstider.

Vi innehar maskiner som TRUMPF Trumatic 6000, som kan utföra både laserskärning och stansning! Därtill har vi ytterligare två andra stansmaskiner samt en professionell laserskärare. Alla maskiner håller hög klass för bästa resultat.

Berätta för oss om ert projekt, så hjälper vi er – från tidigt idéstadie till färdig produktion! Är ni intresserade av att veta mer om vår laserskärning av plåt är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på BK Produkter.