BK Produkter är en väletablerad legotillverkare som ligger i Småland som erbjuder skärande bearbetning och systemmontering. Som rutinerad aktör inom laserskärning har vi en komplett maskinpark som har den kapacitet och flexibilitet som vanligen brukar efterfrågas. Laserskärning erbjuder sånär obegränsad utformning av skärbanor. Till skillnad från de mekaniska skärverktygen är det möjligt att med laser utföra tredimensionella skärningar.

Gedigen erfarenhet i kombination med högt ställda kvalitetskrav är två värdefulla egenskaper hos BK Produkter som många utgår ifrån när de lägger sina beställningar hos oss.

BK Produkter i Småland utför laserskärning med högsta precision!

Vi vet hur tillverkningen borde gå tillväga och kan hjälpa till med expertis genom hela processen för att säkerställa en snabb och rationell produktion. Detta samtidigt som kvaliteten bibehålls- både vid laserskärning och övrig tillverkning.

Vi investerar regelbundet inom BK Produkter för att förbättra standarden på vårt produktsortiment och för att minska leveranstider till våra kunder.

För att veta mer om vår laserskärning är du hjärtligt välkomna att höra av er till oss på BK Produkter i Alvesta, Småland. Vi ger svar på alla era frågor och berättar allt ni behöver veta.