Stansning och laserskärning av plåt

 

BK Produkter är en väletablerad legotillverkare av tunnplåtsbearbetning. Som erfaren aktör inom laserskärning av plåt har vi en komplett maskinpark som erbjuder den kapacitet och flexibilitet som vanligtvis efterfrågas av våra kunder.

Vi har stor kompetens inom laserskärning och levererar laserskurna plåtdetaljer i såväl prototypserier som serieproduktioner. Vår gedigna erfarenhet kombinerat med höga kvalitetskrav gör att många väljer att beställa av oss.

 

Laserskärning

 

Laserskärning av plåt erbjuder näst intill gränslös utformning av skärbanor.

Berätta för oss om ert projekt, så hjälper vi er- från tidigt idéstadie till färdig produktion!

Exakt laserskärning av plåt hos BK Produkter
Vi bistår med expertis i hur själva tillverkningsprocessen bör utformas för att kunna säkerställa en snabb och effektiv produktion. Detta samtidigt som man bibehåller kvaliteten det gäller både laserskärning och annan tillverkning.

Kontinuerligt investerar vi inom BK Produkter i verksamheten för att förbättra kvaliteten på våra produkter och för att kunna erbjuda kortare leveranstider.

Vi erbjuder laserskärning i Småland, men även för företag i andra delar av Sverige.

 

 

 

Stansning av plåt

Stansning är en metod där man med hjälp av ett verktyg med hålets önskade storlek och form trycker genom plåten under mottryck från en dyna. Både dynans och stansens kanter är slipade med motsvarande silhuett som föremålet i fråga ska få. Stansning innebär alltså att man slår hål i relativt tunna material, huvudsakligen plåt.

För att vi ska kunna säkerställa en snabb och kvalitetssäkrad produktion ser vi gärna att vi finns med redan i utvecklingsfasens begynnelse. På så vis blir det också enklare för oss att förstå hur era behov egentligen ser ut och vad processen kommer att kräva. Vi ser till att anpassa tillverkningens alla moment i ett tidigt skede för att uppnå en så ekonomisk och effektiv produktion som möjlig.

Inom BK Produkter har alla medarbetare lång erfarenhet och kompetens inom stansning av plåt. Detta i kombination med en komplett maskinpark gör att vi kan tillverka näst intill allt våra kunder önskar, enkla som komplexa plåtdetaljer.

Vår maskinpark

Vår maskinpark
Vi använder TRUMPF Tru Matic för avancerad stansning upp till fem millimeter plåttjocklek, Trumf 500 och Trumpf 6000 samt en FinPower stans/vinkelsax. Två st laserskärmaskiner Primo Palatino och en Salvagnini fiber laser, en flerop Mazak samt automatkap.

Både maskinpark och medarbetare håller högsta klass vid BK Produkter i Alvesta.

Är ni intresserade av att veta mer om vår stansning och laserskärning av plåt är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på BK Produkter. Vi ger svar på era frågor och berättar om allt ni behöver veta. Ni hittar oss på Ågårdsvägen 19-21 i Alvesta. Välkommen!